RockStation

Jön az Aetherius Obscuritas új albuma, a Sors szürke pora

2023. február 14. - rockstation

aetherius_2023_1200.jpgÁprilis 15-én érkezik a zenekar hetedik nagylemeze az amerikai Paragon Records és az Oroszországból székhelyét áthelyező Satanath Records “Grimm Distribution” divíziójának égisze alatt. Ugyanezzel a koprodukcióval jelent meg két éve a Mártír nagylemez, és ez már zsinórban a hatodik a Paragon Records kezei közül.

A “Sors szürke pora” hét tételt fog tartalmazni, hat vadonatúj, és egy újrajátszott fekete zsoltárt. A felvételek több szakaszban készültek idehaza, 2020 április és 2022 április között, Zson pedig 2021 nyarán ütötte fel a dobokat a müncheni Wavefront Studios-ban. A korong megjelenik CD-n, illetve limitált példányban digi-pack CD-n, valamint a nagyobb digitális platformokon. Álljatok készen!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9418048966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum