RockStation

A B L A K O D B A N - Megjelent a MADMIKE új dala (PREMIER)

2023. október 25. - theshattered

madmike_foto.jpgMegjelent, illetve nálunk debütál a MADMIKE új dala, az Ablakodban. Az alternatív rock és a punk határmezsgyéjén szégyentelenül, de ízlésesen araszoló négyes a nótát a negyedik nagylemezére szánja, melyről ez már a harmadik előzetes. Csapjatok le rá!

A szintisebb "Kattan" és a direktebben rockos "Fordul" után már a korábbiakban felvázolt hangulatot ötvöző dalt szerettünk volna a teljes album érkezése előtt megmutatni.

Mindazok, akik jártak az utóbbi évben a koncertjeinken már többször elcsíphették élőben az "Ablakodban"-t, ezúttal viszont klipet is kapott. Körülbelül 7 év kellett ahhoz, hogy Ádám fiókjából kikerüljön zenekari szintre, egyúttal a MADMIKE „Merre fordul?” című lemezének az albumnyitójává váljon. A teljes lemez november elejére várható. Ahogy az utóbbi single esetében itt is mindent teljesen DIY-módon oldottunk meg, a dal felvételétől, mixelésén át a forgatásig. A háttérvokálok posztján ezúttal Gyarmati Balázst hallhatjuk, aki a The California Nightmares-ben és a BMC-ben basszerozik, nem mellesleg a Fordul klipjében volt főszereplő.


A klip forgatásakor Ádám és pár jelenetben Tomi (gitár-szinti) kezelte a kamerát, ami ebben az esetben is egy Iphone 12 volt, a vágásért pedig ugyancsak a gitáros-énekes felelt.

Már a tervezési fázisban kitaláltuk, hogy megint szerepeljen a zenekar összes tagja, így jött létre ez a dobosunk, Máté által mesterien eljátszott eszét-vesztett softboy, aki egyúttal a videó főszereplője. A maga szerény módján átgázol az olvasgató Miki (basszusgitár), az utcazenész Tomi valamint épp a randijáról érkező Kata érzelmein. Egy, a következő videóban visszatérő szereplőt is bemutatunk, aki a frontember unokatestvére, Máté és jelen videóban a dalszöveg metaforikus kivetülése. A különféle kellékekért (mint pl. a virág, a kávéspohár) Ádám felesége, Silvia felelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3218242535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum