RockStation

Itt az iamyank első teljes live videója - Rám égve talált a tűz

2024. január 09. - rockstation

iamyank_live_photo_credit_sinco.jpegTavaly novemberben Boszorkányüldözésnek keresztelt koncerttel zárta le iamyank a második nagylemezének, a Láttam a jövőt meghalni első évét, a lemez bemutatójának kerek évfordulóján. Most először azok is belekóstolhatnak az intenzív élménybe, akik nem tudtak ott lenni. (fotó: Sinco)

“Nagy harcom az elemekkel, általában, hogy szórakozóhelyeken megteremtsük azt az atmoszférát ami a legegészségesebb táptalaj ennek a koncertanyagnak, itt most, ezzel a közönséggel sikerült. Hamar megértették, hogy nem szórakoztatni jöttünk és valójában ők sem szórakozni akarnak, valami másért vagyunk itt.”

iamyank élőben két dobossal (Szalay Dániel, Kocsis Máté) kiegészülve játssza a lemez dalait nyersebb, intenzívebb, hangszeresebb megszólalással mint a lemezen. 

“Az eddigi pályafutásom során ez az első olyan koncertvideó, ami hang és kép szempontból is a lehető legjobban megközelíti azt a különleges érzetet amit érzek ott és akkor”

A Boszorkányüldözésen iamyank duplázott, a Láttam a jövőt meghalni után ugyanis az All Machines Will Fail triójával (Mohácsi Mátyás - basszus, Kocsis Máté - dobok) is játszottak, és onnan is érkezik egy live videó hamarosan, ami az érkező második lemezük megjelenését, illetve a március 2-i lemezbemutató koncertet hivatott felvezetni. 

Koncert esemény: https://www.facebook.com/events/1591559917910294/ 

Jegyek: https://www.tixa.hu/all_machines_will_fail_durer 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7718298277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum