RockStation

“Miért vagyok ennyire egyedül?” - új kislemezzel érkezik a fiatal modern metál csapat

Megjelent az EP címadó dala: Ennyire Egyedül

2024. február 12. - rockstation

escape_ennyireegyedul_promo_jpg.jpgHamarosan megjelenik az Escape My Shadows 5 dalos kislemeze ami az igen beszédes, “Ennyire Egyedül” címet kapta. A minden értelemben modern metál lemez, a zenekar eddigi kiadványainál már megszokott, komoly témákat dolgoz fel. 

Az Escape My Shadows egy 2020 végén alakult, Budapest környéki fiatalokból álló modern metál zenekar. Zenei stílusukat a metál, pop és trap műfajok ötvözésével létrejött modern hangzásvilág jellemzi, komoly témákat feldolgozó, személyes dalszövegekkel. Debütáló nagylemezüket 2022-ben mutatták be az Akvárium színpadán és azóta rendszeresen koncerteznek az ország különböző klubjaiban. Tavaly év elején megjelent “Emlékezni Rád” című dalukkal pedig részt vettek A DAL 2023 versenyben is.  A formáció több alkalommal színpadra állt a Leander Kills, az NFR vagy éppen a Mudfield előzenekaraként. Koncertjeik során, felléptek már a Barba Negra kis és nagyszínpadán, több alkalommal az A38 Hajón és az Ápoló Klubban.

Február 9-én jelent meg a kislemez címadó dala az “Ennyire Egyedül”, ami bizonyos értelemben tekinthető a magány himnuszának. 

Rengetegszer éreztem azt, hogy vannak dolgok amiket máshogy látok, és a szokásostól eltérő módon dolgozok fel. Olyan döntéseket hozok egyes élethelyzetekben, ami nekem ugyan ösztönösen jön, mások mégis az ellenkező utat választják. Ez ébresztette bennem a gondolatot, hogy vajon nekem kell-e változtatni magamon, a hozzáállásomon, vagy pedig annyira sajátos elképzeléseim vannak, hogy egyszerűen nem tudom másokkal megértetni magamat. Vajon csak én érzem ezt? Vagy akad rajtam kívül más is, aki nem találja senkivel a közös hangot? Egyáltalán baj-e, ha így is van? Hiszen mindannyian mások vagyunk, úgyhogy ez alapján az lenne a normális, hogy ahány ember, annyiféle látásmód. Ennek ellenére mindenki ismeri a magányt, és ilyenkor akarva akaratlanul is felmerül a kérdés: “Miért vagyok ennyire egyedül?

Tavasszal az AWS és a Down For Whatever zenekarokat kísérik el egy többállomásos vidéki turné során, aminek fináléja május 25-én lesz a Budapest Parkban.

03.02. AWS // Miskolc // Helynekem + Down For Whatever, Escape My Shadows
03.09. AWS // Pécs // Pécsi Est // vendég: Escape My Shadows
03.16. AWS // Székesfehérvár // FEZEN Klub + Down For Whatever, Escape My Shadows
03.22. AWS // Veszprém // Expresszó + Down For Whatever, Escape My Shadows
03.23. AWS // Szeged // IH Rendezvényközpont + Down For Whatever, Escape My Shadows
05.25. AWS // Budapest // Budapest Park // vendég: Escape My Shadows

Gyűjtőlink:

https://wmmd.lnk.to/EscapeMyShadows_EnnyireEgyedul

Social linkek:
https://www.instagram.com/escapemyshadows
https://www.tiktok.com/@escapemyshadows
https://www.facebook.com/escapemyshadows
https://www.youtube.com/c/EscapeMyShadows

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1218324109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum