RockStation

Júniusban érkezik a Sear Bliss új lemeze, itt egy új dal

2024. április 16. - sunthatneversets

sear_bliss_2024.jpgHeavenly Down címmel június 28-án a Hammerheart Records gondozásában érkezik a Sear Bliss kilencedik nagylemeze. A nyolc dalos albumról új dalt is tudunk mutatni The Upper World címmel.

A tavalyi 30 éves évforduló kapcsán már leírtuk, hogy 30 év hosszú idő. Most azt vagyunk kénytelenek leírni, hogy bizony 6 év is hosszú idő. Ennyi telt el ugyanis a legutóbbi, Letters from the Edge című lemezünk megjelenése óta. De a várakozásnak hamarosan vége, ugyanis június 28-án a holland Hammerheart Records gondozásában Heavenly Down címmel megjelenik a kilencedik lemezünk.

Addig még van egy kis idő, ezért a várakozást enyhítendő ma megmutatunk egy dalt a lemezen szereplő 8 új szerzemény közül. A The Upper World címre hallgató slágert már egy éve játsszuk élőben is, ezért néhányaknak már ismerős lehet. Elöljáróban annyit mondanánk el a dalról, hogy egy sodró, lendületes szerzeményről van szó, ami a lemez egészét csak kis részben mutatja be.

A dalhoz Lerch Péter (Carbon Head Production, Mihaszna Film) rohamtempóban készített egy magyar tájakkal teli szöveges videót, amiért nem lehetünk elég hálásak neki. Ha már szóba került a Mihaszna Film, el kell mondanunk, hogy a srácok készítik a lemez Chasm című dalához a "rendes" videoklipet is, aminek a forgatási munkálatai még jelenleg is zajlanak. A tervek szerint a videót május végén tárjuk a nyilvánosság elé.

Addig is nézzétek, hallgassátok a The Upper World szöveges videóját!

A Heavenly Down című lemezt az ausztriai The Mushroom stúdióban vették fel a zenekar korábbi gitárosa, Scheer "Max" Viktor producer és hangmérnök irányításával, a masterelést pedig a legendás Dan Swanö végezte.

A Kris Verwimp által festett borítóba csomagolt albumon a következő dalok szerepelnek:

preview_a93260aa-c45c-4870-9ef9-f5d320adf95d_1200x1200.webp

1. Infinite Grey
2. Watershed
3. The Upper World
4. Heavenly Down
5. Forgotten Deities
6. The Winding Path
7. Chasm
8. Feathers in Ashes

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7818382015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum