RockStation

Hell:on @ Crazy Mama, 2011.04.15. [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. január 18. - sunthatneversets

Tavasszal hazánkba látogat az ukrán modern thrasher Hell:on. A Crazy Mama Music Pubban (Budapest, Gubacsi u. 97. | www.crazymama.hu) megrendezendő koncerten az "Ukrajna legjobb metal zenekara" címet büszkén viselő banda az orosz modern metalos Fragile Art, valamint a szintén ukrán Def/Light társaságában edzi majd a fejbiccentőizmokat. Az est hazai vendége a budapesti Stonedirt!

További hírek a Hell:on zenekarral és a 2011-es évvel kapcsolatban, hogy a Nocturnus Records az év elején újra kiadja a csapat - még Hellion név alatt megjelent - 2006-os bemutatkozó Strong Enough albumát. A lemez az eredeti dalokon túl rengeteg bónuszt kap, klasszikus CD és digipak formájában is elérhető lesz. Az ukrán csapat január első napjaiban fejezte be legújabb videójának utómunkáit, amely a legutóbbi In the Shadow of Emptiness lemez - ingyen letölthető a Hell:on weblapján - Let it Feed című nótájára készült. Hamarosan a harmadik teljes lemez anyaga is elkészül a banda műhelyében. A legörömtelibb hír azonban, hogy a Hell:on egyike annak a négy ukrán zenekarnak, amely esélyes megnyerni a támogató szerepét a Slayer és a Megadeth European Carnage turnéjának Kijevi állomásán, március 13-án!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr52591279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum