RockStation

Feldolgozások a Tündérgyárban

2012. január 25. - sunthatneversets

Január 28-án, szombat este hatalmas buli készül a Tündérgyárban, a MIGHTY 90's és a LIVE ROCK ANIMALS szervezésében! Hét tehetséges underground zenekar lép színpadra, ám ezen az estén másképp, mint ahogy megszokhattátok. A bandák ezúttal rövid, különleges, saját daloktól mentes feldolgozásműsorokkal készülnek, hogy élő rockdiszkót varázsoljanak a Tündérgyárba!

A zenekarok kedvenc rock-slágereiket adják elő, olykor meglepetés vendégekkel is kiegészülve, A koncertek között szünetmentesítést a kor nagy slágereivel abszolváljuk. Hogy milyen dalok várhatók? A Smells like teen spirit-től a Sad but true-n át a Sabotage-ig, vagy a Word up-tól a Black hole sun-on át a Jeremy-ig bármi előfordulhat!

 

A zenekarok után a Mighty 90's két házigazdája Félix és Ankin bontja a falat. A már számtalan bulit megélt páros, a legutóbbi két alkalommal több száz embert fluktuáltatott a totális partyőrületbe. Nem ismernek kegyelmet, viszont annál több dalt igen. Rock, metal, pop, miami bass, dance, electro vagy épp happy hardcore. Minden a tarsolyban a közönség kénye kedvére.

Fellép a nemrég új lemezt kiadó Nils, az új EP-n dolgozó Peacetones, a balkánrock fenegyerekekből álló Siniak, a magyar grunge/stoner szcéna új üdvöskéjeként elkönyvelt Kilian, a robbanékony női énekesnővel zúzó Paint the lilies, a Soundgarden örökségét ápoló Superunknowns, és a grunge korszakot őserővel megidéző Granny's Heartattack!

Mindezek közben és után pedig Mighty 90's buli:
Belépő: 800.- HUF
Elővét a helyszínen: 500.- HUF (01.16.-tól)"

Facebook event

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr123745016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum