RockStation

Sz.A.R.-ni márpedig kell! - Sz.A.R. Fesztivál nyolcadszor

2012. június 18. - sunthatneversets

Flyer szarfesztvegleges.jpgFesztiválok voltak, vannak, lesznek (?). Ezek tények, és a tények közé tartozik a szabadszállási fesztivál is. Ismertebb nevén a Sz.A.R. Fesztivál (amire a cím is utal) ebben az évben a 8. alkalommal jelentkezik a műértő közönségnek. Friss szervezőgárdával, megújult erővel készülnek a srácok a három nap lebonyolításához, hogy mindenki a lehető legjobbat kapja ezen a kisvárosi fesztiválon. Mik azok a dolgok, amiért érdemes ellátogatni Szabadszállásra, június 28-30 között? Lássuk!

Nagyon baráti belépő, ami annyit tesz, hogy naponta 800 magyar forintért, míg bérlettel 1500 magyar forintért látogathatod az eseményt. Ez több mint olcsó! Olcsó belépőhöz, olcsó ital is jut! Nyilván azért a minőségre figyelnek a szervezők, de az tuti, hogy a korsó sört megúszod potom pénz ellenében ebben a hőségben. A folyadék márpedig kell.

Természetesen mivel rock fesztiválról van szó, a zenekarok sem maradhatnak el. Hogy kik lesznek itt? Lássunk pár nevet: a csütörtöki nap főzenekara a hamarosan új albummal jelentkező belezős rock and roll alaparcok a Yellow Spots. Turnétársuk a gastrosurf-ben utazó Fit-Fat is itt lesz. Pénteken jön az Időgép, sztárvendégükkel, Varga Miklóssal (igen, az a Varga Miklós!), de említhetnénk még a Csakazértist, vagy akár a Szakadékot is. A szombati, egyben utolsó napon eléggé belehúznak majd a Sz.A.R. crew tagjai a térhajlításba, az egyszer biztos. Elég csak arra gondolni, hogy új felállással tér vissza a bordatörő Horda, Pavelka Gyuszival az élen. Vagy a nemrégiben új EP-vel jelentkező Don Gatto, a hamarosan új nagylemezzel belező Kill With Hate. De természetesen a rendezők zenekara az All Falls Down sem hiányozhat.

Nos, a lényeg röviden: június 28-30 között Szabadszálláson a helyed! További információk és a teljes program:
www.szarfeszt.hu
www.facebook.com/szarfeszt

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr484595102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum