RockStation

Karácsonyi Prog Rock szeánsz - 5 banda, 3 lemezbemutató!

2012. december 18. - sunthatneversets

adastra3_közép.jpg

Ritkán van arra alkalom, hogy e műfajban öt ilyen minőségi csapat játsszon együtt. Pont ezért remek alkalom erre ez az ünnepek előtti zenés csemege minden műfaj iránt elkötelezetnek erre, és persze mindenki másnak is jó lehetőség. Három lemezbemutató is lesz, és testvériesen mindenki azonos játékidővel nyomul ezen a partin.

Az Ad Astra második Open wide című albumát mutatja be,ami szabadon letölthető a honlapjukról (www.adastramusic.hu). A Lake of Mind legénysége az I Condemned Soul albumára építi koncertprogramját, míg a Perfect Symmetry a Tökéletes szándék című 3. lemez dalaiból ad ízelítőt, ami a decemberi jubileumi (250) Hammerworld magazin mellékleteként jött ki. Természetesen mindhárom csapat játszik korábbi nótákat is.

Az est felpörgetéséről a Godgiven, és a Mytra zenekarok gondoskodnak, tehát érdemes időben érkezni. Meglepetések is lesznek,de arról kicsit később adunk infót. A Perfect Symmetry gárdája az első 50 látogatónak ajándékkal kedveskedik! Tehát dec.21.Budapest, Bakelit Center, Soroksári út.164.19h

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr624970974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum