RockStation

Szinte eredeti felállásban a Korn

2013. május 08. - sebiszabi

kornwithwelch2013.jpg

Még egy áprilisi interjúban került nyilvánosságra, aztán azóta jópár Facebook posztban is kezdték beépíteni a köztudatba, hogy nyolc év után ismét a csatlakozik a bandához Brian 'Head' Welch és vele kezdik meg a május 15-én induló világkörüli turnéjukat, a pennsylvaniai Belle Vernon-ban. Ezzel együtt azt is bejelentették, hogy a soron következő, tizenegyedik album is már az Welch közreműködésével fog elkészülni. Erről egy rövidke videóposztot is közzétettek, mely a hajtás után található. 

A tagok persze kölcsönösen lenyilatkozták, hogy milyen hosszú volt ez az idő Welch nélkül és hogy mennyire jó újra zenélni. Az eredeti felállásból így csak az alapító dobos, David Silveria hiányzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr815287981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum