RockStation

Ozzy ismét nagyon jól van

2013. május 28. - sebiszabi

Sharon-and-Ozzy-Osbourne.jpg

Azok után, hogy nemrég Ozzy azt nyilatkozta, hogy az elmúlt másfél évben piált és drogozott - aminek családi problémák álltak a hátterében - felesége, Sharon az alábbi közleményt tette a napokban férjurával kapcsolatban: 

"Hihetetlenül jól van, több mint 80 napja tiszta és józan. Keményen dolgozik a programján. Elképesztő látni, hogy képes egy ember nyolcvan nap alatt teljesen megváltoztatni az életét, Csodálatos, hogy miként jut el a teljes kétségbeeséstől addig, hogy felelős férj és apa lesz ismét. [...] Nagyon jó példa lehet ez a többi embernek, mert nem csak Ozzy szenved függőségektől. Holnap új nap van és kezdhetsz mindent elölről, csak nem szabad feladnod. Nem számít, hogy mid van, mit értél el a démonaid benned élnek. A harc pedig mindenkinek ugyanaz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr635321657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum