RockStation

Megjelent a Skore új kislemeze

2015. szeptember 08. - sunthatneversets

skore.jpg

A Skore zenekar 2009-ben Brindza Tamás és Oláh Tamás közös barátságával indult. A hasonló zenei ízlés és a közös zenélgetések eredménye lett végül a Skore. 2010-től rengeteg tagcserét éltek át. Ebben az időszakban született például a Peaceful Gap és a Cloud című dal, mely 2013 tavaszán látott napvilágot. Pár koncert után hosszabb csend következett a zenekar életében.

2014 szeptemberétől teljesen új felállással, zenei ötletekkel és tervekkel vonultak újra próbaterembe. A korábban dobosként játszó Oláh Tamás gitáron folytatta, a csapat kiegészült Szénási Zsolt gitárossal és Diós Dávid basszusgitárossal. A dobokhoz ezúttal egy fiatal tehetség, Bindics Botond ült be. Ennek a csapatmunkának az eredménye egy zeneileg is kiforrottabb, intenzív, komplex progresszív metál muzsika lett. Szeptember 4-én jelent meg a három dalt tartalmazó Empty Space című kislemezük, mely a maga 20 perc játékidejével a zenekar megújult világába ad egy kis betekintést és alább meg is hallgatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr97768228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum