RockStation

A G.L.O.S.S. neve megvan már? Nincsen? Miért nincs?

2016. június 20. - csubeszshuriken

gloss-636x395.jpgLehet most még azt gondolod, nem vesztettél azon sokat, hogy nem ismered a G.L.O.S.S. nevét, de lehet néhány perc múlva ez a gondolat átalakul benned. Vagy megtörténik ami már máskor is megtörtént nem egyszer, hogy ez a cikk is az lesz, ami olyan szépen és olyan gyorsan repül messze az elmédtől, mint az ízlésesen a sarokba rúgott büdös zokni. Eddig azonban a dolog még mindig két esélyes. Ugye?

Ha nem ismerted, attól pedig ne érzed magad rosszul, eddig összesen egy G.L.O.S.S. demo felvétel volt elérhető a mindent beszövő világhálón, szóval még abszolút időben vagy. Ahhoz, hogyha később az Államokban található Olympia városából induló, radikális feminista üzenettel bíró, izgalmas raw punk muzsikával horzsolgató fiúk és lányok kult pozícióra tennének szert az underground hardcore / punk berkekben, te elmondhasd, ott volt a füled és a szíved a kezdeteknél. Na, szóval ehhez kínál jó lehetőséget az itt meghallgatható első kislemezük Trans Day Of Revenge címmel, ami valószínűleg könnyen kikap hét kemény percre abból amiben vagy. Vagy totál hidegen hagy és akkor úgyis kiköpi az agy!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr748823604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum