RockStation

Ősszel jön az új Terrorizer lemez

2018. július 19. - theshattered

terrorizer2016band_638.jpgHamarosan érkezik a több, mint harminc éves Terrorizer negyedik nagylemeze, a Caustic Attack. A volt Morbid Angeles Pete Sandoval nevével fémjelzett, nem is olyan régen nálunk is megfordult grindcore csapat albummal legutoljára 2012-ben jelentkezett a Hordes Of Zombies képében, a 2006-os Darker Days Aheadtől számítva tehát stabilan tartják a hatéves ütemtervet.

terrorizercausticcd.jpg

"Az eredeti Terrorizerben nem voltak szólók, most is ugyanúgy közelítettük meg a dolgokat. Csak riffek voltak a gyilkos riffek után. Az a jó abban, hogy nincsenek szólók, hogy hármas felállásban is feszesek maradunk. Ha ebbe bármilyen vezérszólamot raksz, kell egy második gitár, vagy valami, mert az alja szétesik. Az, hogy megmaradunk triónak, könnyebbé teszi a turnézást, nem is tervezünk változtatni ezen." - mondta az új anyaggal kapcsoaltban Lee Harrison, gitáros

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5914122261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsó Péter 2018.07.19. 11:55:25

Halkan jegyzem meg, hogy Commando nem a DEATH Angel, hanem a MORBID nagytestvér soraiban kalapált ;) Amúgy örvendetes hír!

theshattered 2018.07.19. 11:59:11

@Jancsó Péter: Mindig benézem, pedig tudom, hogy más a kettő :D Köszi, javítva!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum