RockStation

Megérkezett a Jolly Jackers ötödik lemeze

2024. április 30. - rockstation

jollyjackers2024.jpg

Megjelent a Jolly Jackers új albuma, a Welcome To The Grind. A nagylemez már az ötödik anyag a kvintett keze alól, mely elég kalandos előzmények után lett felvéve, ráadásul a koncepció is egész érdekes.

"Ez az album más mint a többi. Az érzelmek széles skálája ahol a legmélyebb gödröt és a legmagasabb felhőt is elérjük. Most először meséljük el azokat a történeteket amelyek az elménk legmélyén bújnak, és még sosem hallotta őket senki. Találkozni fogsz szörnyekkel, rémálmokkal, és sötét gondolatokkal amelyek mérgeznek minket… De egyúttal a remény is feltűnik, és talán az erő is amivel leküzdjük őket a végén." - JJ

"Eddigi pályánk legfontosabb lemezéhez érkeztünk.Az első 10 évünkben rengeteg változás volt a tagságban (22? :), miközben folyamatosan dolgoztunk. 5 lemez, 5 single, közel 400 koncert 14 országban a mérlegünk. Sokan nem bírták ezt a tempót, és elmentek. Legutóbb majdnem földbe álltunk egy hónappal a lemez felvétele előtt, de egyik alapítónk, Rea az élére állt a zenekarnak, és úgy döntöttünk, öten maradunk, és akkor is megcsináljuk ezt a lemezt.

A "Welcome to the Grind" az ő bemutatkozása frontemberként, amivel megnyitjuk a következő évtizedünket. Van benne minden amit eddig csináltunk, és talán a jövőbe is tekint."- JJ 

TOUR
04.27. Skotsko v Úněticích Festival (CZ)   
04.30. Irish Rock in den Mai Arnsberg (DE)
05.03. Birdge, + Don Gatto - Győr
05.04. Dürer kert, Budapest 
06.22. Kaltendorf Irish Fest (A)
06.29. Sopron Kelta Feszt.
07.07. Fete'd Europe - Amilly (FR)
07.20. Grauba Rock Festival - Neuler (DE)
08.02. Festival Maritim - Bremen (DE)   
08.03. Festival Maritim - Bremen (DE)   
08.04. Festival Maritim - Bremen (DE)      
09.07. Gravel Pit Festival - Schüpfen (CH)   

Rea - ének, furulya, fuvola
Enéh - basszusgitár
Ilka - hegedű
Simi - dob
Márk - gitár

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8018393439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum