RockStation

Chris Fehn nélkül robog tovább a Slipknot

2019. március 18. - KoaX

16348836049_3ca04c1cda_o.jpg

Chris Fehn és a Slipknot útjai elváltak! Pár napja rebbent fel a hír, hogy a Slipknot egyik perkása Chris Fehn beperelte zenésztársait, mivel állítása szerint, nem részesedett megfelelően a merch- és a koncertbevételekből. Ezek után nem meglepő, hogy a perkás és a zenekar útjai elválnak.

A zenekar jelenleg a hatodik stúdió albumának megjelenésére készül, és Chris már nem a zenekar tagja, található a Slipknot honlapján

"A Slipknot jelenleg a hatodik album elkészítésére, illetve a közelgő koncertekre koncentrál, amelyek remélhetőleg az eddigi legjobbjaink lesznek. „Chris tudja, miért nem marad része tovább a Slipknotnak. Csalódottak vagyunk, hogy inkább az ujjal mutogatás és a gyanúsítgatás mellett döntött, ahelyett, hogy azt tette volna, ami ahhoz szükséges, hogy továbbra is a Slipknot része lehessen. Jobban örültünk volna, ha nem ezt az utat választja, de az élet elválaszthatatlan része a minden téren való fejlődés.” - áll a hivatalos zenekari közleményben.

Arról, hogy ki fogja helyettesíteni az ütőst még semmi információnk nincs. Egy biztos, a VOLT fesztiválos koncert olyan lesz, amit a magyar közönség még soha nem láthatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7714698446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum