RockStation

Törölték a YouTuberól Varg Vikernes csatornáját

2019. június 06. - theshattered

varg16.jpgA Burzum-vezér Varg Vikernes csatornája, a Thulean Perspective is áldozatul esett a YouTube új tartalomsöprésének, melyekben "a zsidók titkos világ feletti hatalmát, a nők a férfiak feletti értelmi felsőbbrendűségét, vagy bizonyos jogoktól való megtagadást hirdető videókat, így a fehér felsőbbrendűséget" tartalmazó klipeket, csatornákat adtak át az örökkévalóságnak, melyekbe bizony a jó Varg egy-két klipje is beleesett. Természetesen a söprés a veterán blacker többi videóját sem kímélte, így például, hogy hogyan veszítette el fogadáson azt a Burzum CD-t, melyet végül dedikálnia kellett (így ez az egyetlen ilyen kiadványa az egyszemélyes formációnak).

A YouTube ezt tette közzé ezzel kapcsolatosan:

"Ma egy újabb lépést tettünk a gyűlöletbeszéd elleni eljárásmódunkban, különösen az olyan videók letiltásában, melyben egy csoport felsőbbrendűségét hirdeti diszkrimináció, szegregáció, vagy kiközösítés révén, olyan minőségekben, mint kor, nem, rassz, kaszt, vallás, szexuális beállítottság, vagy veterán állapot. Ebbe beletartoznak például olyan videók, melyek támogatják, vagy éltetik a náci ideológiát, mely alapból diszkriminatív. Végül el fogjuk távolítani az olyan tartalmakat is, melyek tagadnak olyan jól dokumentált, erőszakos eseményeket tagadnak, mint a Holokauszt, vagy a Sandy Hook Általános Iskolában történt vérengzés."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6314881022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2019.06.06. 12:20:08

Nesze neked szólásszabadság.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum