RockStation

Elméleti játék: Ha az Enter Sandman egy albummal korábban jelent volna meg...

2019. december 16. - theshattered

metallica_2016_4.jpgA világ egyik leghülyébb, majdnemhogy legfeleslegesebb, de mégis legtöbb gondolkodnivalót adó kérdése a "Mi lett volna, ha...?". Ennek ellenére mégis jó eljátszani a gondolattal, hogy mégis hogyan történt volna ez-az, ha kicsit máshogy tekeredett volna a történelem kereke. Például hogy hangzott volna a Metallica örök slágere, egyik legismertebb dala, az Enter Sandman, ha éppen egy albumciklussal korábban, azaz az ...And Justice For All idején "esett volna rá" James Hetfield kezére? Erre adott választ a StateOfMercury névre hallgató YouTube-felhasználó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8915354154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2019.12.16. 23:16:45

Akárhogy csűrik csavarják az enter sandman az csak enter sandman marad. Az And justice számai jobbak. A One vagy a Dyers eve mellett ez a kuszaság elbújhat szégyenében. Sajnos a fekete lemezre már megöregedtek a fiúk és nem tudták hozni régi önmagukat. Megfeketedtek, elcsökevényesedtek, ellustultak.

denvonbelga 2019.12.17. 18:47:14

In my opinion it is better than the original...

exterminador 2019.12.18. 08:55:41

Nem teljesen autentikus, mintha hallanám a basszust.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum