RockStation

John Lennont dolgozott fel Jeff Beck és Johnny Depp

2020. április 17. - theshattered

jeffbeckjohnnydepp2020_638.jpgMég nem a mostani "divatnak" megfelelően, hanem tavaly ősszel rögzítette a Jeff Beck és Johnny Depp alkotta duó John Lennon egyik dalát, az Isolationt (a dobokon Vinnie Colaiuta, a basszuson Rhonda Smith teljesít, nem is akárhogy). Igaz, még nem akarták kiadni, de ha már úgy hozta a helyzet és a közhangulat, megmutatták a dalt, ami egy príma kis feldolgozás lett, hallgassátok meg bátran! Főleg a három fenti név kedvelői tenyereljenek nyugodtan és minél hamarabb a play gombra!

Jeff Beck: "Johnny és én már jó ideje dolgozunk közös dalokon, ezt a számot egy tavalyi stúdiózás alatt rögzítettük. Nem akartuk ilyen hamar kiadni, de mivel nehéz időket élünk és igazi 'izoláció' van, az emberek komoly kihívásokon mennek keresztül, úgy döntöttünk, hogy most van itt a tökéletes alkalom, hogy megmutassuk nektek. Hamarosan kicsit többet is fogtok hallani Johnnyról és rólam, de addig is reméljük, megnyugvást és összetartást találtok ebben a Lennon-klasszikus átiratban."

Johnny Depp: "Jeff Beck és én tavaly vettük fel az Isolationt, egy gyönyörű John Lennon-dal feldolgozását. Lennon sorai- 'We're afraid of everyone. Afraid of the Sun!' - nagyon hatásosnak tűnnek most, mivel a dal maga az elszigeteltségről, félelemről és a világ megélhetési kockázatairól szól. Át akartuk adni ezt a számot nektek, reméljük, hogy segít nektek értelmet találni a jelenlegi időszakban, vagy egyszerűen csak segít elmulatni az időt, miközben együtt gyűrjük a bezártságot."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9315618656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teveve 2020.04.17. 13:50:28

Nem rossz, de sokat nem ad hozzá az eredetihez.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum