RockStation

Mi van a dobozban? - Ilyen a Metalhead Box 2021. márciusi dobozkája

2021. május 20. - theshattered

metalheadbox.jpgNincsenek koncertek, valamire el kell szórni az egyébként merch-re szánt pénzt - szerencsére nem ütött annyira gyomron a járványhelyzet, a költőkeret továbbra is adott volt. Innen jött a gondolat, hogy be kellene rendelni valami lootboxot (előfizetéses zsákbamacska csomag), hátha van metalosoknak is - ne legyen az, hogy mindig tudom, mivel lepem meg magam. Megvan annak is a szépsége, ha egy kiszemelt valamit vadászunk le, de nem árt éltetni a bennünk élő gyereket is. Nagy örömömre sikerült találni ilyen szolgáltatást, megrendeltem, ahogy csak tudtam, így havi rendszerességgel érkeznek majd a csomagok. Igaz, kis késéssel, de megérkezett Kanadából a Metalhead Box márciusi kiadása (az áprilisi is lassan jövöget!), megmutatnám, mit tartalmaz a dobozka, hátha ti is kedvet kaptok hozzá!

Ha pedig ti is szeretnétek egyet, ITT találtok több infót erről az egészről, valamint ugyanott tudjátok kiválasztani a megfelelő dobozkákat. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2816566722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum