RockStation

Már csak néhány hét, és megjelenik a Magnum új lemeze, két dal már elérhető róla

2021. december 18. - moravsky_vrabec

magnumband2019.jpg

A patinás brit hard rock csapat befejezte az új album munkálatait, és a megjelenéssel sem várnak sokáig. Az alábbiakban összeszedtük az eddig közzétett infómorzsákat, úgy is mint dallista, borító, előzetes videók.

Bob Catley énekes és Tony Clarkin gitáros körül mindig is nagy volt a jövés-menés a zenekarban, de úgy tűnik, a legutolsó album óta stabil a felállás. A huszonkettedik (atyaég) lemez címe The Monster Roars lesz, és január 14-étől érdemes keresni a megfelelő boltokban és csatornákon. Az biztos, hogy az Év Legszebb Lemezborítója díjra nem pályáznak majd vele, az SPV/Steamhammer kiadó inkább más jellegű meglepetésekkel készül. 

A hagyományos formátumok mellett a The Monster Roars limitált példényszámú box set-ként is elérhető lesz, rajta három bónuszdallal. Az 1988-as Days Of No Trust, valamint a '75-ös Sweets For My Sweet új verzióin kívül egy eddig kiadatlan dal is ott figyel majd a dobozban, szintén a hetvenes évekből. Hogy teljes legyen az öröm, hamarosan bejelentik a régóta halogatott turné új dátumait is. Nincs is más hátra, mint megkukkantani a kedvcsináló kisfilmeket, a No Steppin' Stones és az I Won't Let You Down egy röpke görgetés után már indítható is. A bátrabbak tovább hajtva a borítót is megcsodálhatják, végül a dallistával zárjuk sorainkat. 

 magnummonsterroars.jpg

1. The Monster Roars (3:57)
2. Remember (5:05)
3. All You Believe In (5:01)
4. I Won't Let You Down (3:57)
5. The Present Not The Past (5:27)
6. No Steppin' Stones (3:57)
7. That Freedom Word (4:52)
8. Your Blood Is Violence (6:44)
9. Walk The Silent Hours (4:51)
10. The Day After The Night Before (4:23)
11. Come Holy Men (5:01)
12. Can't Buy Yourself Heaven (5:00)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5316786930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum