RockStation

Blondie And The Beast - Új dal a The Sick Unicorntól

Avagy, Shuey és a sznobalány

2021. december 20. - Árposz

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Van az a kedves kis sztereotip elképzelés, hogy a Rock n’ Roll életforma alapból szabad belépőt jelent a csajok hálószobájába. Nos ez így ebben a formában - hacsak nem te voltál 1983-ban a komplett Mötley Crüe - nem igaz, és bizony megesik hogy a dolgok egyáltalán nem, vagy nem egészen úgy alakulnak ahogyan azt szeretnéd.

Pofára esni kellemetlen, cserébe legalább egyszer mindenkivel megesik és lássuk be, hogy nyertes csatákról énekelni könnyű, de egy koppanást stílusosan bevállalni azért elég tökös húzás. 

Shuey barátunk rendesen belement a témába egy személyes történettel és íme a végeredmény:

"A dalcím ötlete a Szépség és szörnyetegre utal annyi csavarral, hogy a történetben nem én voltam a szörnyeteg. Abban a korszakban játszódik dal, amikor még igazi szakadék lehetett fiú és lány között, ha nem egy zenei műfajért rajongtak. Egy füstös, sötét házibuliban összekeveredtem egy brutális szőke lánnyal. Akkor éjszaka megtörtént minden, de másnap, a tiszta ész fényénél sokat vesztettem a vonzerőmből. A lány többet sehol sem akart velem mutatkozni, nem válaszolt üzeneteimre, minden közeledést lepattintott... a végén még fizetni is hajlandó lettem volna egy csókért. Addig üldöztem, amíg előállt a válasszal, miszerint soha semmi nem lehet közöttünk, mert számára vállalhatatlan vagyok... végignéztem ott magamon, és lyukas elejű acélbetétes bordó bakancsban, kiengedett hosszú hajjal, széjjel gyalázott szaggatott farmerben valahogy nem akartam felfogni, hogy mi a baj lehet az out fitemmel. Nem volt ízlése na! Neki szól a dal." 

Szóval van itt minden: a csináld magad jegyében megörökített Los Angeles életérzés a kispesti sínek között, virtuóz szóló a száraz gyepen, a társadalmi osztályok és / vagy szubkultúrák elidegenedésének parádés megjelenítése és a Hülye Járások Minisztériumát mérföldekkel leköröző mozgáskultúra. 

 Na, tetszett? Akkor azt is tessék megtekinteni, miként tétetett mindezt közhírré:

 

A beteg unikornis ismét egy üde szivárványt eregetett az orrunk alá, és ha ez az audiovizuális szösszenet nem elég, kövesd a nyomát és csípd el valahol élőben!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4916787968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum