RockStation

Hírek a The Sick Unicorn istálójából: BigRob menni Amerika…

…de előtte még bemutatják nálunk a zsír új klipjüket és vadulnak egyet az S8 színpadán.

2022. április 15. - Árposz

sick_molino.jpg

Ahogyan az a mesékben lenni szokott, felkerekedik a legkisebbik nagyfiú és szerencsét próbál messzi földeken. Na jó, azért BigRob számára nem is annyira ismeretlen terep az “Óprenciás-tengeren” túli világ.  Így nem kizárt, hogy végre felszínre tör a benne lakozó - ám határozottan szembetűnő - Jézus hasonmás énje és jó pásztorként napfényesebb legelőkre tereli jámbornak a legjobb indulattal sem nevezhető unikornisait. Ámen!

bigrob2.jpg

Addig is tessenek kérem hangolódni eme sztorizós remekkel, az elszánt ám olykor célt tévesztő szoknyavadász  Shuey főszereplésével, aki ezúttal egy rozé bortól felbátorodott wannabe rocksztár szerepében hódít  limitált sikerrel. Már önmagában a kiszemelt leányzót alakító művésznő, Heidi Albert méltán megsemmisítő pillantásai megérnek egy megtekintést. 

És ha ez még nem lenne elég, gyertek el IDE és dobáljatok BigRobnak egy-két Jack Danielsbe áztatott kockacukrot útravalónak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7117808049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum