RockStation

Máris elkészült a Ten új albuma

2022. november 09. - moravsky_vrabec

ten_band_22.jpg

Kevesebb mint egy évvel a Here Be Monsters nagylemez után máris itt a folytatás a brit hard rock csapattól. A Something Wicked This Way Comes megjelenését január 20-ára tűzték ki, de az első kislemez már tegnap előbújt. A Tovább gombra simítva a borító és a dallista is tanulmányozható.

Minden zenekar máshogy alkalmazkodott a covid miatti korlátozásokhoz, Gary Hughes és társai leginkább dalszerzéssel töltötték a rájuk szabadult extra időt. A lezárások alatt két lemezre való matéria született, így lehet, hogy az idén februári - mellesleg remekül sikerült - Here Be Monsters utódja már a kanyarban várja a megjelenést. Vagy talán nem is az utódja, hanem a párja - nézőpont kérdése.

A Something Wicked This Way Comes címre keresztelt album 10 dalt rejt majd (ha már Ten a nevük, hehe), első fecskeként a The Tidal Wave röppent ki, egy videó kíséretében. Valószínűleg hallunk még felőlük januárig, addig is szóljon a The Tidal Wave!

Ten - Something Wicked This Way Comes dallista:

1. Look For The Rose
2. Brave New Lie
3. The Tidal Wave
4. Parabellum
5. Something Wicked This Way Comes
6. The Fire And The Rain
7. New Found Hope
8. The Only Way Out
9. When The Darkness Comes
10. The Greatest Show On Earth

ten_smthwicked22.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10017973740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum