RockStation

Keresd a rózsát! - újabb dalt mutatott a TEN

2022. december 13. - moravsky_vrabec

ten_band_22.jpg

Folytatja az új album promócióját a brit hard rock csapat, ezúttal egy lassan hömpölygő, hosszabb dallal. A Look for the Rose már a január 20-án érkező Something Wicked This Way Comes lemezt vezeti fel, pedig még egy év sem telt el a legutóbbi anyaguk óta.

Szinte már közhely, hogy a világjárvány és az ahhoz kapcsolódó korlátozások mennyire megkavarták a zeneipart. Turnékat töröltek vagy halasztottak el, lemezek késtek hónapokat, néha éveket, és tudunk olyanokról is, akiknek az ihletforrása apadt el ebben az időszakban. Szerencsére a TEN fő dalszerzője, Gary Hughes énekes nem tartozik ezek közé, neki két lemezt is sikerült elkészíteni rövid idő alatt.

A Here Be Monsters idén év elején jelent meg, a Something Wicked This Way Comes pedig bő egy hónap múlva érkezik. A kapott sajtóanyagban külön kiemelik, hogy a két lemez közt nincs kapcsolat; nem konceptalbumok, illetve valaminek az első és második része, tényleg csak annyi történt, hogy ilyen sok új dal született a zenekar műhelyében. 

Az új dalhoz nem készült vizuál, így a hallgatása közben legfeljebb a borító grafikáját csodálhatjuk meg. Lejjebb görgetve meghallgathatjátok a másik előzetes dalt (The Tidal Wave), valamint megmutatjuk a borítót és a dallistát is. A nyugis hard rock kedvelői már kattinthatnak is!  

 

Ten - Something Wicked This Way Comes dallista:

1. Look For The Rose
2. Brave New Lie
3. The Tidal Wave
4. Parabellum
5. Something Wicked This Way Comes
6. The Fire And The Rain
7. New Found Hope
8. The Only Way Out
9. When The Darkness Comes
10. The Greatest Show On Earth

ten_smthwicked22.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4918000854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum