RockStation

Helló, Japán! - Itt vannak az utolsó rocksztárok, valamint új lemezt ad ki a női heavy metal csapat

2022. december 26. - theshattered

lastrockstarsdec2022.jpgJapán egy fura hely, de legalább mindig előállnak valami izgivel. Most két dologról is be tudunk számolni, ezek pedig a The Last Rockstars című formáció bemutatkozása és a Lovebites új lemezének híre.

Bemutatta a bemutatkozó dalát a The Last Rockstars. De kik az utolsó rocksztárok? A csapatban a japán rockvonulat élszereplői, Yoshiki (X Japan), Hyde (L'Arc-en-Ciel, Vamps), Sugizo (Luna Sea) és Miyavi zenélnek, az első daluk pedig a zenekar nevét viseli. Íme a The Last Rockstars (Paris Mix) és egy rövid előzetes, amiben egy másik nóta, a Psycho Love egy részlete is felcsendül. Vigyázat, lehet nem olyan rock lesz, mind sokan gondolnának rá!

lovebites2022.png

Másik jó hír Nippon zenéje kedvelőinek, hogy visszatér a Lovebites. A csupa hölgy metalcsapat februárban dobja piacra a Judgement Day-t, melynek első előzetese a klipet is kapott, frankón lendületes és minden fémszívű lelkét megsimogató címadó dal lett. Íme a részletek!

lovebitesjudgementday.jpg

01. We Are The Resurrection
02. Judgement Day
03. The Spirit Lives On
04. Wicked Witch
05. Stand And Deliver (Shoot 'Em Down)
06. Victim Of Time
07. My Orion
08. Lost In The Garden
09. Dissonance
10. Soldier Stands Solitarily

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3618009738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum