RockStation

David Andersson előtt tiszteleg új dalával a The Night Flight Orchestra

2023. április 05. - theshattered

tnfo2023.jpgKiadta a legújabb kislemezdalát a The Night Flight Orchestra. Az all-star bulivonat a nótával a tavaly szeptemberben elhunyt gitárosuk, a Soilworkben is pengetett David Andersson előtt tiszteleg. A szokásosan bika tételhez egy videó is készült, ezt az alábbiakban találjátok meg.

A zenekar az következőt tette hozzá a dalhoz: "A The Sensation az idén kiadásra kerülő kislemezdal-sorozatunk első fejezete. Minden megtalálható benne, ami a zenekart jellemzi: pompás riffek, szárnyaló ének, ragadós ritmusok és felejthetetlen dallamok. A szöveg egy tisztelgés a néhai, nagyszerű David Andersson és a Björnnel közös rengetek kalandjaik előtt."

Björn Strid: "A videó egy fiatal női sztár felemelkedését mutatja be és azt, amint rájön, mi megy a színfalak mögött, mikor az egész csillogás véget ér. Ez széttöri benne az egész világot, de felülemelkedik ezen az egészen, amikor a bemutatkozik egy vacak játékműsorban, ahol a győztesek mindent visznek, a vesztesek pedig mennek a süllyesztőbe."

A borítót egy David Andersson által írt jegyzet ihlette: "Akárki is olvassa ezt, szeretném, hogy tudd, most már egy űrhajós vagyok. Valahol az űrben száguldok azzal a céllal, hogy végül egy tűzfarkú jéggolyóvá váljak."

tnfothesensation.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5818094504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum