RockStation

Új dalt és videoklipet mutatott be a megújult Leander Kills „Falakon túl” címmel

Az élő premier szombaton este lesz az Akvárium Klubban

2023. május 17. - rockstation

leanderkillsfalakontul.jpgA Fonogram-díjas, minden stúdióalbumával #1 vagy #2 pozícióban debütáló, többszörös platinalemezes, A Dal eurovíziós előválogatóján kétszer is döntőig jutó, több mint 51 millió organikus YouTube megtekintéssel rendelkező, 2022-ben „Az Év Férfi előadója” Petőfi-díjat elnyerő Köteles Leander vezette Leander Kills vadonatúj dalt és videoklipet mutatott be tegnap este „Falakon túl” címmel. Az új klip ide kattintva tekinthető meg:

A fantasztikus március 10-i Barba Negra Red Stage-en megtartott teltházas budapesti koncertje után a Leander Kills két új gitárossal vágott neki tavaszi turnéjának, a bandához rögtön csatlakozó Barkóczi Bencével (Meristem), majd az április végi debreceni dupla koncerten bemutatkozó másik új állandó gitárosával, Nyerják Gáborral (Mink, All But One). A tavaszi turnén részt vett a Leander Kills örökös tagja, az ideiglenesen visszatérő Bodor Máté is, aki májusban már anyazenekarával, az Alestormmal turnézik Amerikában.

A 299. koncertjére készülő Köteles Leander május 20-án, most szombaton este az Akvárium Klub Nagy Halljában fogja bemutatni először budapesti közönségének a Leander Kills új felállását és a vadonatúj „Falakon túl” is itt hangzik el majd az első alkalommal élőben. Az új dal zeneszerzője Köteles Leander és Barkóczi Bence, míg a szövegét Leander jegyzi. A tárnoki kőfejtőben forgatott videoklip operatőre Bikali Sándor volt. A „Falakon túl” a mai nap válik elérhetővé minden digitális zenei szolgáltató kínálatában.

 

Jegyek az Akvárium Klubos koncertre még kaphatók az alábbi linken:

https://akvariumklub.hu/programok/leander-kills-no-respect

A megújult Leander Kills tagjai:

Köteles Leander - ének, basszusgitár
Barkóczi Bence - gitár
Nyerják Gábor - gitár
Jankai Valentin - dob 

 

Web: www.leanderkills.hu

Facebook: https://www.facebook.com/leanderkills

YouTube: https://www.youtube.com/leanderkills

Instagram: https://www.instagram.com/leanderkillsofficial/

TikTok: https://www.tiktok.com/@leanderkills

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6n5H1tB4XabSOpWtIbtnzv?si=D_13MCXPRkeg4CFOBD-tQg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2618125686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum