RockStation

Tovább késhet a Savatage visszatérő lemeze

2023. október 06. - moravsky_vrabec

jon-oliva-savatage-pb.jpg

Hivatalosan még be sem jelentették az album érkezését, máris a csúszásról szólnak a hírek.

Akik még emlékeznek a US power- majd később dallamos prog metalban is nagyot alkotó Savatage zenekarra, minden bizonnyal örömmel olvasták azokat a híreket (pletykákat), melyek szerint Jon Oliva ismét összeáll a régi zenésztársakkal, és készítenek egy új Savatage nagylemezt. A „Mountain King” több interjúban is mesélt erről, sőt, néhány részletet is elárult. A lemez munkacíme Curtain Call, a megjelenést pedig jövő áprilisra ütemezték be. Úgy tűnik, a dalszerzés jelenti a legkisebb gondot, Oliva elmondása alapján több lemezre való anyagból válogathatnak. De hogy ne legyen olyan egyszerű, a főnök a közelmúltban balesetet szenvedett.

Nos, egészen addig az új Savatage nagylemezen dolgoztunk, amíg meg nem sérült a gerincem, de most emiatt el kell halasztanunk a munkát, egészen a jövő év elejéig. Elcsúsztam egy nedves márványpadlón, és eltört a T7-es csigolyám. Jelenleg elég nagy fájdalmakkal élek, ráadásul még négy hónapig egy ilyen szorító mellényt is viselnem kell.

A friss Savatage dalok tehát egy kicsit késnek, bár ha 23 évet kibírtunk, az a pár hónap már meg se kottyan majd. Az új témák „igazán erősek”, sőt, ez lesz a Savatage legjobb albuma, legalábbis Jon ígérete szerint. Rajta kívül visszatér majd Zak Stevens is, akivel közösen osztoznak majd a mikrofonon, sőt, legalább egy dalban duettezni is fognak. Ti mennyire várjátok a banda visszatérését? 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318227811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum