RockStation

Új albummal jön Zak Stevens csapata, az Archon Angel

A Fortress című dal már meghallgatható róla

2023. február 14. - moravsky_vrabec

 zakstevens.png

Zak Stevens számtalan zenekarban és projektben énekelt és énekel, a legtöbben azonban a Savatage egykori énekeseként ismerhetik. Az Archon Angel ráadásul épp ezt a korszakot idézi meg, immár a második lemezzel.

Amikor a 90-es években Jon Oliva, a Savatage arca és hangja, visszavonult az aktív turnézástól, a zenekar Zak Stevens-szel folytatta, aki remekül bevált frontemberként. Talán az sem túlzás, hogy a Savatage másodvirágzását élte akkoriban. Aztán a főnök jegelte a zenekart, és minden energiáját a Trans-Siberian Orchestra nevű izére fordította; becsületére szóljon, hogy Zak-et meghívta abba a projektbe is. Szerencsére Zak-nek maradt még kreatív és egyéb energiája a rockzenére is, így azóta is aktív a Circle II Circle zenekarral, valamint már második lemezét készíti az Archon Angel-lel. Alkotótársa a gitáros-producer Aldo Lonobile, a zenei világ pedig a kései Savatage felségterületére céloz. Bevallom, nekem már annyi is elég, hogy Zak énekhangját hallhatom, így várakozással tekintek a szimplán II címet kapott új lemez április 14-ei érkezésére. A borító és a dallista mellett az első aperitifet is kitöltötték nekünk, a címe Fortress

Archon Angel – “II” dallista:
1. Wake Of Emptiness
2. Avenging The Dragon
3. Fortress
4. Quicksand
5. Away From The Sun
6. Afterburn
7. I Will Return
8. One Last Reflection
9. Bulletproof
10. Shattered
11. Lake Of Fire

archonangel2lp.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7718047870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum