RockStation

Lesz folytatása a Converge-féle Bloodmoon projektnek

2023. november 11. - theshattered

converge2021.jpgKét éve, hogy megjelent a Converge albuma, a Bloodmoon: I. A zenekar legénysége mellett Stephen Brodsky-t, Chelsea Wolfe-t és Ben Chisholmot a soraiban tudó kibővített formáció második lemeze már formálódik, erről Jacob Bannon számolt be.

Jacob Bannon: "Készül a Bloodmoon II, ráadásul lehet, hogy több dal is lesz majd rajta, mint terveztük. Egy csomó ötlet, amit még eredetileg az első Bloodmoon időszak alatt írtunk meg, továbbformálódott és fejlődött a maga módján. Nyilván Ben, Chelsea és Steve is bele lesz vonva. Talán még néhány másik barátunkkal is együtt fogunk még dolgozni. Csak hogy tudod, valami olyasmit rakjunk össze, ami zeneileg érdekes marad számunkra is.

Meg fogjuk csinálni, de egyszerűen nincs elég időnk rá. Szeretnénk utazni, meg a normális zenekari dolgokat is csinálni. Szóval kell még idő, hogy megcsináljuk. De meglesz!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9318255353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum