RockStation

Újabb karácsonyi albumot készített Tarja Turunen

A Dark Christmas már meg is jelent

2023. november 11. - moravsky_vrabec

tarja-turunen-dark-christmas.jpg

A finn énekesnő már második alkalommal jelentkezik karácsonyi albummal, ezúttal a koncepció is különleges: a klasszikusok és modern örökzöldek mellett egy új saját dalt is rejt a nagylemez.

Tarja a Nightwish első énekesnője volt, majd szólókarrierbe kezdett. 2017-ben már kiadott egy karácsonyi lemezt, a mostani Dark Christmas annak folytatása. Ha már az akciós szaloncukor ilyen korán kikerül a polcokra, Tarja sem késlekedett, a Dark Christmas november 10-e óta elérhető a szokásos helyeken és platformokon. A lemez címadója egy friss saját szerzemény, emellett újrahangszerelt klasszikusok és popdalok szerepelnek a 12 tétel közt. További érdekesség, hogy mindegyik dalhoz készül videó, ami egy zenés filmet ad majd ki. Ezek közül hatot már közzétettek, mi most a Wham! klasszikus Last Christmas feldolgozását mutatjuk meg: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8018255805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum