RockStation

Mivel készül Corey Taylor a lemezboltok napjára? (Igen, egy lemezzel)

2024. február 17. - moravsky_vrabec

 corey-taylor-2023.jpg

A Slipknot (és még néhány egyéb zenekar) főnöke egy válogatáslemezzel jelentkezik, amit a lemezboltok napjára időzített.

Corey Taylor legutóbb azzal került a hírrovatunkba, hogy lemondta a turnéja amerikai állomásait. Az énekes-dalszerző Corey a második szólóalbumával, a CMF2-val kelt volna útra, de túlterheltség és egyéb lelki nyavalyák miatt kényszerpihenőre küldte magát. Az Európában esedékes második forduló továbbra is tervben van, a magyar dátum június 5-e, a helyszín a Barba Negra, jegyek ügyében ERRE tessék. 

Hogy addig se maradjunk Corey-kontent nélkül, április 20-án, a lemezboltok napján (úgy is mint Record Store Day) jelenik meg a szójátékokkal többszörösen terhelt című CMF2B... Or Not 2B válogatáslemez. A 12-tételes csomag változatosnak ígérkezik, a koncertfelvételeken megidézik Taylor egyéb zenekarait is, a feldolgozások közt pedig alapvetések és különlegesebb fogások egyaránt megtalálhatók. Előzetes dal egyelőre nincs, de dallistát már tudunk mutatni. Amíg befut az első ízelítő, jöjjön Corey legjobb szólódala, a remek videóval kísért Samantha's Gone

 Corey Taylor - CMF2B... Or Not 2B dallista 

01. HSOAT
02. Life Sex & Death (TANK)
03. Not In The Mood To Live
04. Killing Machine (JUDAS PRIEST)
05. Snuff (live in London '16) (SLIPKNOT)
06. Shot In The Dark (OZZY OSBOURNE)
07. Stay Calm
08. Is It My Body (ALICE COOPER)
09. Bother '23 (Still Bothered) (STONE SOUR)
10. Killing Moon (ECHO & THE BUNNYMEN)
11. Hey Manifesto
12. Ten Years Gone (LED ZEPPELIN)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2118327367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum