RockStation

Doro legújabb animált videóját Gróf Balázs készítette

2024. március 29. - moravsky_vrabec

doroleanmean.jpg

A Lean Mean Rock Machine című rockhimnusz a német metalkirálynő jubileumi nagylemezén szerepel, ehhez készült most egy remek animált videó.

Doro Pesch tavaly ünnepelte pályafutása 40. évfordulóját. A jeles alkalom apropóján nemcsak különleges koncerteket adott, de készült egy új nagylemez is, a Conqueress – Forever Strong and Proud. Az ünneplés azonban még nem ért véget, nemrég megjelent egy extra EP, a Conqueress – Extended, a héten pedig elkészült Doro legújabb videóklipje is.

A Lean Mean Rock Machine dalhoz amimált klipet Gróf Balázs készítette, akinek nem ez az első ilyen munkája, többek között a Testament és az Obituary is megbízta már hasonló feladattal. A kisfilm a végtelen utak szabadságát és a heavy metal szellemét hivatott megragadni (ezt nem mi mondjuk), és úgy tűnik, a kedves megrendelő is boldog a végeredménnyel:

Már évekkel ezelőtt felmerült egy animációs videó ötlete, és amikor felvettük a Lean Mean Rock Machine-t, tudtam, hogy ez lesz a megfelelő dal. Már régóta szeretem Gróf Balázs munkáit, hihetetlenül tehetséges. Teljesen lenyűgözött azzal, ahogyan megragadta a dal és a szöveg hangulatát, és ahogy engem mint előadót megjelenített: izgalmas, vicces, világszínvonalú mestermunka. Olyan sok részlet van a videóban, hogy mindig felfedezhetsz benne valami újat. Nagyon elégedett vagyok a klippel!

Egy ilyen lelkes felvezetés után nem is marad más, mint elindítani a lejátszást. Ha pedig a szülinapi nagylemezről olvasnál, ERRE tessék!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9518365839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.03.29. 20:02:04

A klip aranyos.
Doro ezzel a korral még mindig bitang jó.
A zene jó kis rock.

Ennyi!

:-)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum