RockStation

Doro új lemezzel ünnepli 40 éves pályafutását

Az első friss dalhoz látványos videót is mellékeltek

2023. június 29. - moravsky_vrabec

doro_2023.jpg

Bizony így van: Doro Pesch, akit a kiadója simán a metál királynőjének nevez, 1983-ban kezdte a muzsikálást, akkor még a Warlock tagjaként. 40 évvel és 10 millió eladott lemezzel később, idén új albummal jelentkezik. Részletek és előzetes videó a TOVÁBB után.

Az idei év a kerek évforduló megünnepléséről szól, és mindennek betetőzése egy új nagylemez lesz. A friss anyag címe a nem éppen önmarcangoló Conqueress - Forever Strong and Proud lesz, és október 27-én jelenik meg. Dallista még nincs, de azt már elárulta a kiadó, hogy 19 tétel sorakozik majd az albumon - biztos a gyakornokuk lusta volt legépelni azt a rengeteg címet. 

Az ünneplés egy kisebb turnéval lesz kerek, aminek két fénypontja az augusztusi Wacken fellépés, valamint egy októberi nagykoncert lesz Doro szülővárosában, Düsseldorfban. Magyar dátum egyelőre nincs, de elég szellős a turné menetrendje, hátha belefér még egy budapesti kanyar is. Addig is itt az első dal a lemezről, a címe Time for Justice, a Mad Max-hangulatú videót már indíthatod is. Szerinted is Doro a metál királynője? Írd meg kommentben! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1618155718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum