RockStation

VIDEJÓ! U2 - I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight

2009. július 26. - SAABI

Kész a harmadik video is a U2 idei, No Line On The Horizon című albumáról. A fura, félanimációs Get On your Boots és a klasszikus utcán belassítva sétálós Magnificent után az I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight egy full animációs videó lett, mely a neves ír animációs guru David O'Reilly sajátos stílussal bíró műhelyéből került ki. 

Ez a kedves kis mese több párhuzamosan futó emberi történetbe ad rövid betekintést, a közös ezekben az, hogy mindegyik történet hőse úgy dönt, hogy valamit változtat az életében.
Szerintem tök jó és a négy és fél éves lányom szerint is! Neki háromszor  engedélyeztem repeat-üzemmódban a megtekintést és közben persze folyamatosan meséltem, (háromszor) hogy miről szól a dolog. :) (Igaz, a  feleségbántalmazós sztori felett mindannyiszor diszkréten és észrevétlenül átsiklottam... túl sok MIÉRT?-et kaptam volna cserébe és az fárasztó tud ám lenni!)

Na, csak hogy tudja mindenki, aki gyereket vállal, hogy mire számítson, miközben két csillogó pónihaj ápolós szerepjáték között rockmagazint szerkeszt... khm.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr881268502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum