RockStation

Írd Te az új Tankcsapda videoklip forgatókönyvét! Új Nap Vár Turné - 2011

2011. március 23. - Norbert K

A következőt olvashatjuk a banda honlapján:

"Április 7.-én este Gödöllőn elindul a Tankcsapda 2011-es koncertsorozata az Új Nap Vár Turné, ami az áprilisi önálló koncerteket követően május elejétől fesztivál koncertekkel folytatódik. A turné címadója az a - legutóbbi lemezen megjelent - dal amihez a nyitóoldalon látható módon szeretnénk egy klipet is készíteni! A klipről illetve a hozzá kapcsolódó rendhagyó ötletről már korábban is ejtettünk szót, de most
itt vannak a konkrétumok: az ujnapvar@tankcsapda.hu email címre várjuk az ötleteket március 25-ig! Az ötletek közül. mi magunk választjuk majd ki azt, amelyik nekünk leginkább tetszik, de ezen túlmenően a legjobb három ötlet beküldőjét - támogatóink segítségével – értékes nyereményekkel is meglepjük! Gondolkozz, aztán jöhetnek az ötletek! Legyen Klip!
"

Egy nap van a határidőig, még nem késő elküldeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr252764795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum