RockStation

Rockfesztivál Nagyudvarnokon (Dunaszerdahelyen) augusztus 11 és13 között!

2011. augusztus 08. - sunthatneversets

Ha ezt a 2011-es nyári időszakot fesztiválszezonnak nevezzük, még mindig nevetségesen távol járunk az igazságtól, hiszen ha a Kárpát-medencében minden egyes fesztivált ponttal jelölnénk, óriási egybefüggő tinta-pacává válna térképünk. Az is bizonyos, hogy a rock-témájú fesztek között nem az immár hatodik éve megrendezendő nagyudvarnoki a legnagyobb, de hogy az egyik legjobb hangulatú, az valószínű! Az idei zenei étlapon szerepel néhány csemege, úgy mint Pokolgép, Depresszió, The Idoru. Helyi fellépők is tarkítják a palettát, például a No Smoking, mely a magyar hard rock klasszikusok közül válogat műsorában.

Még (rockra) meg nem térített barátnőnket is magunkkal hozhatjuk, neki jó lesz Roy és Ádám produkciója vagy éppen Ganxta Zolee. Ezen idő alatt dumcsizhatunk egy jót a rendkívül barátságos és bulizós kedvű környékbeli rockerekkel, miközben cigánypecsenyéből készült hamburgert majszolunk, és hozzá az itteni jellegzetes üdítőitalt, a kofolát szürcsöljük.

A fesztivál a (polgármester kedvenc zenekaráról elkeresztelt!) Sweet Parkban kerül megrendezésre, egy helyes kis tavacska partján (ami viszont gyorsan mélyül, vigyázat a bulizással). Nagyudvarnok község mindössze néhány kilométer Dunaszerdahely városától. A megközelíthetőségről, és a szálláslehetőségről mindenképp érdeklődjünk idejében! Aki szeret sátorozni, annak semmi gondja, ugyanis e tóparti sátorverés ingyen van, amúgy meg mindössze napi 5 euróval kell szegényebbnek lennünk belépőjegy okán. További infók ITT.

Csütörtökön, 11.-én fél négykor indul a buli egy lightosabb nappal – a már említett két pop-szereplővel többek közt – de pénteken nincs mentség: egyéb detonátorok után robban a Pokolgép, majd szombaton letaglóz minket a Depresszió, no meg remélhetőleg a többi fellépő produktuma is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr23131848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum