RockStation

bugZ: Július 15-én jön a J.O.M.U.F.F.F.!

2012. július 09. - sunthatneversets

bugzlemez.jpgJúlius 15-én, este 8 órakor teszi publikussá Soundcloud profilján J.O.M.U.F.F.F névre keresztelt lemezét a bugZ. A 2002-ben alakult zenekar egyik alapítója Fischer Róbert, ma is a zenekar oszlopos tagja. A bugZ 2004-ben jelentkezett először hanganyaggal, mely három dalt tartalmazott és a Megasztár nevet kapta. 2009 augusztusában, az Edge Record gondozásában jelent meg első nagylemezük, a Nem várt lebegés.

2010 vége óta zenélnek a következő felállásban: Fischer Róbert - gitár/ének, Mezei Balázs - basszusgitár/vokál, Bognár Zsolt - dob. 2012-ben a Zorall zenekarral járják az országot. Az új lemez 6 nótát tartalmaz és fizikai formátum is fog készülni belőle, melyet a koncerteken lehet majd beszerezni. A zenekar lemezbemutató koncertje augusztus 11-én, a Dürer nagytermében lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr364637088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum