RockStation

FucktoberFest a Dürerben október 12-én

2012. október 10. - sunthatneversets

Flyer Fucktoberfest.jpgMikor október 12-hez ér a naptár, már térdig járunk az őszben és ki kell engedni a gőzt. Erre pedig tökéletes egy olyan szilaj bál, ahol tribute zenekarok nyomják együtt saját zenéket játszó bandákkal. Olyan kiválóságok lesznek jelen az eseményen, mint az egyre hírhedtebb Slipknot tribute, a Slipchaos, a Metallica tökéletes honi leképezése a Scary Guyz, a koRn előtt tisztelgő gRain vagy a Machine Head dalokat tinikkel előadó Hellalive.

A nagyteremben vendégek sorával mutatja be – hamarosan megjelenő - első teljes albumát a szimfonikus extrém metalos ScerrA, de hallhatunk új dalokat az Akela utód Hordától is. Érdekes, feltörekvő bandáknak is teret ad az esemény. A kisteremben a deathcore-ban utazó és az utóbbi évben nagyon sokat fejlődött Sleepless, az extrém metalos Limbless és az északi metalos Sollen fogja elhúzni a nótánkat.

A színvonalra aligha lehet panasz, hiszen több banda fog használni kivetítőt, a ScerrA időnként kiegészül a WMD-s Gaobrral vagy Zselenszky-vel, a Slipchaos pedig teljes maszkban és overállban fog játszani.
Akik ott voltak Dirty Black SummerFesten augusztusban, biztosan sejtik, hogy hatalmas mulatozás várható október 12-én a FuctoberFesten. Jössz!

Fellépők:

Nagyterem:
gRain 20:00 (tribute to koRn)
Scerra 21:10 (In Via lemezbemutató)
Scary Guyz 22:20 (tribute to Metallica)
Slipchaos 00:00 (tribute to Slipknot)

Kisterem
Sollen 20:00
Hellalive 21:00 (tribute to Machine Head)
Sleepless 22:00
Horda 23:10
Limbless 00:20
Belépő: 1000 Ft
Kapunyitás: 19:00
Korhatár: 16+
A koncertek után metal/punk/HC buli az aulában.
Esemény: http://www.facebook.com/events/215596141899670/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr594830013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum