RockStation

Witchcraft koncert egy köpésre + 242,99 km-re, Bécsben

2013. február 12. - sunthatneversets

Witchcraft2012.jpg

A Witchcraft tavalyi, Legend című lemeze vegyes érzelmeket váltott ki a csapat rajongóiból. Volt aki szerint jó irányba indultak tovább, volt akik szerint a Legend-del egy szélesebb réteg felé nyitottak, és a pokol legmélyebb bugyraiba kívánták a svéd vintage rockereket. Mi elég komolyan betérdeltünk tőle, az év lemezétől kezdve minden téren vitt mindent. A Jézuskától is csak azt kértük könnyes szemmel és imára kulcsolt kézzel, hogy Pelanderék végre induljanak útnak, adjanak életjelt, és lehetőleg minél közelebb merészkedjenek hazánkhoz.

Nos, imáink meghallgattattak, mert turnéjuk dátumai végre napvilágot láttak. Sajnos budapesti dátum nem szerepel köztük, de akit hasonlóan leigázott a csapat, az kezdheti gyűjteni az euróját, mert 2013. április 30-án a bécsi Szene-ben megtekinthetik őket.

Külön örömhír, hogy a turné másik zenekara, a San Francicsco-i doom alapvetés, az Orchid lesz, akik szintén a Nuclear Blast égisze alatt futnak. Így ez a két zenekar együtt közösen már bőven megér egy kis utazást, remélhetőleg felejthetetlen élménnyel gazdagítva az utazókat!

2013 április 30, Bécs, Szene
Jegyár: 16 euro / 22 euro

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr215075206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

|brucewayne 2013.04.22. 12:26:58

jegyem van, jogsim és fuvarom nincs. NAGYON szeretnék elmenni, így ha beférek hozzátok a járműbe utasként, léci írj a brcwyn(kosszarv)gmail(pötty)com címre! köszönöm.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum