RockStation

Az AFI feszíti a húrt!

2013. augusztus 07. - Ernő Hellacopter

AFI2.jpg

Az AFI október 22-re datált új lemezének megjelenése előtt, először amolyan ambientes hangulatfokozó lamentálásokat osztott meg a rajongókkal, majd múlt héten klippestűl tette ki az I Hope You Suffer című számot. A Burials névre keresztelt új lemez újabb előzetest kapott a minap, a 17 Crimes képében.

A Sing The Sorrow óta meglehetősen megosztó produkciókkal előrukkoló banda két új száma továbbra sem tartalmaz semmi izgalmasat, magabiztosan lavíroz a tini lányok bugyija, és a tinisrácok pénztárcája közt, jóformán teljesen háttérbe szorítva punk/hardcore gyökereiket. A magamfajta oldschool rajongó, csak összevont szemöldökkel hallgatja ezeket a tartalmatlan dalokat, és azon morfondírozik, vajon az AFI történetének lesz-e még méltó folytatása, vagy bele kell nyugodnunk abba, hogy az egykor még társadalomkritikus banda, belesimul a mainstream keményvonalas kiszolgálásába. A Miss Murder-rel és úgy általában a Decemberunderground-dal megment zenekar ugyan némileg javított az összképen a Crash Love-val, de elhallgatva ezt a két új nótát, azt kell mondjam, senki ne számítson semmi jóra. Persze ha Neked pont az új stílus a nyerő, akkor dörzsölheted a tenyered, de félek tőle, hogy aki az Art of Drowning zenéjét, hangulatát szeretné újra átélni, annak egy új zenekart kell keresnie. Davey Havokék akkor írnak majd Sacrifice Theory-t, ha majd újra pöcsöt növesztenek. Addig itt van nektek a kiherélt két új dal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr665448182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum