RockStation

Egy éjszaka a gót rockistenség emlékének - Lux Interior's 1st Funeration Bash @ Klub Vittula

2014. február 04. - Nemesúr

Lux Interior 1st Funeration Bash.jpg

A Klub Vittulában 2014 február 14.-e péntekének éjszakáját Lux Interior embertelen emlékének áldozzák (remélhetőleg pár karcos bakelit, tartalék kecske és eltévedt gruppi lelkének társaságában). A The Cramps ikonikus frontembere, a goth, a neoprimitv garázsrock és a psychobilly keresztapja február 4.-én lenne 62 éves, ha nem vitte volna el a latexruhás Ördög - persze a konfliktust ügyesen infarktusnak álcázták...

vittula.jpgAhol a csúnya dolgok történni fognak.

Ugyan csak lemezek peregnek, viszont abból igazán ütősek: a budapesti underground legrosszabb arcai többek közt az Optimal, Piresian Beach, Broken Cups zenészeivel dobják össze az éjsötét korongokat, és ingyér' ropogtatják a csontokat és hallójáratokat egész éjen át. Persze nem csak Cramps-feldolgozások és remixek garmadái szólnak, hanem minden, ami Luxra hatott, és amire Lux hatott, a legocsmányabb surftől a noise és a new wave trash opuszain át a táncos psychobillyig. DJ névsor, nem rangsor: HOWLIN AT THE HONEYMOON, THALIUM & LUPUS, ZEFYR, KÜSS MICH, meg aki csak befér a szervező RNR666 sátáni stábjából a pult mögé. No meg olcsó lőre és szexshop-kiegészítők, ahogy az egy ilyen bulira kell.

lux2.jpgMegidézzük a szellemét is, csak hozzatok ouija-táblát meg használt alsóneműt!

A fenti mulatós poszterből limitált példányszámban nyomtatnak eladásra is! Ha megcsömörlöttél az egész hetes metálkodásban, vagy csak egy lájtosan beteg éjet töltenél lájtosan beteg kedveseddel, mondjuk a másnapi Fekete Zajra alapozva, keresve se lelhetnél jobb programot. Tor lesz, siratás nem! Köszi, RNR666. 

De azért jövő ilyenkorra már kanyarítsunk egy tisztes, élő tribute-estet...

Ajánlom, na. Én megyek ropni.

~

by Nemesúr
(/Nemes Márk)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr35799045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum