RockStation

Ascension: Itt a teljes The Dead of the World album

2015. február 02. - sandroo

ddddd.jpg

Az Ascension nevű brigád 2007-ben alakult Németországban. A komor, sötét black metalban utazó banda nemrég jelentette meg második nagy lemezét The Dead of the World címmel, amelyet most teljes egészében meghallgathatunk.

A megalakulásuk óta egy demo, két EP és az új The Dead of the World című albummal együtt már két nagylemezt sikerült összehozniuk, hozzáteszem nem is rosszul. Az anyag hét tételt tartalmaz, természetesen mind a gonoszabbik fajtából. A hangzásra nem lehet panasz, sőt számomra kifejezetten tetszetős, hogy az értelmezhető gitártémák és a zajos ének mellett megmaradt a koszos, hömpölygős jelleg is, kicsit a régi Emperor anyagok feelingjét idézi, persze most leginkább a hangzásról beszélek. Itt találjátok a tavaly megjelent Deathless Light című EP-t. Aki kedveli az ilyen muzsikát, az nem fog csalódni ebben az anyagban, azt garantálom. Akkor tehát, íme egy adag instant gonosz Germániából.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr197130561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum