RockStation

A hónap legígéretesebb underground bulija csütörtökön a Dürer Kertben!

2015. február 16. - dzsi.

mutilation_rites_flyer.png

A Cudi Purci Booking egy igazán fasza underground pakkot hoz hazánkba február 19-én, csütörtökön a Dürer Kertbe, melynek résztvevői az Another Way, a Rivers Run Dry, a Hierophant a Mutilation Rites, és ha minőségi módon szeretnéd tölteni az eheti kispénteket, akkor Te is, drága olvasó.

Az estét a békési/budapesti székhelyű fastcore Another Way nyitja, akik 2002 óta tapossák a malmot hazánk undergroundjában. Igazán kitartó, ízig-vérig DIY bandáról van szó rengeteg kiadvánnyal a hátuk mögött, érdemes tehát időben érkezni, hogy őket se hagyjátok ki, hisz maximálisan megérdemlik a figyelmet és a támogatást. 

Utánuk a budapesti crust/d-beat Rivers Run Dry következik, akik 2008-ban hozták össze első hanganyagukat, azóta pedig több 7"-es splitet is kiadtak saját kiadójuk a dzsukhell records révén. A banda hatásaiként többek között a Tragedy, a From Ashes Arise és az Ictus említhető, ami már önmagában is elegendő indok arra, hogy az ember odarántsa magát a színpad elé és megnézze a koncertjüket. 

A táncest egyik főattrakciója a Bridge Nine kiadó szárnyai alatt működő olasz black/sludge/hardcore Hierophant, akik tavaly jelentették meg harmadik, Peste című, mocsok combos albumukat. Elég masszív fejlerángatásra lehet számítani, hiszen a zenei elegyükben minden olyan elem adott, amitől az ember másodpercek alatt felejti el, hogy kurva drágán vette a sört, és bokából kezd el headbangelni annak saját pofájában locsolása közepette.

Végül a Prosthetic Recordsnál, alattomos sötétségben sikáló, New York-i black metal négyes, a Mutilation Rites veszi át a terepet, hogy még inkább összebassza a jelenlévők idegrendszerét, és a maradék jóérzést is elűzze egy elég jelentős időre a becses egybegyűltekből. Ők Harbinger címmel jelentették meg második nagylemezüket tavaly, kedvenc daltémájuk a Sátán maga. A koncerten elég korrekt merch is várható vinylekkel, pólókkal, szóval - mivel a jegyár maga nem igazán drága -, ha teheted, támogasd a bandákat ilyen-olyan vásárlásokkal. További információk ITT. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr697181315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum