RockStation

Clitoris Fest Vol.2.: Gutalax és egyéb remek gore bandák Budapesten!

2015. február 24. - csigaur

gutalaxpromo.jpg

A tavalyi, telt házas Clitoris Fesztiválos Gutalax koncert után várható volt, hogy újra meglátogatnak minket a cseh gore fenegyerekei. Áprilisban elérkezik az idő, hiszen újra Clitoris Fesztivál!

A főzenekar természetesen a Gutalax lesz, akiknek hamarosan megjelenik majd a Rotten Roll Rex Records gondozásában a legújabb nagylemezük, amiről már pár dal napvilágot is látott. Őket követi majd, a szintén cseh Destructive Explosion Of Anal Garland és a maszkos Top Sekret. Szlovákiából érkezik a grindcore-ban utazó Human Humus, akik nem ismeretlenek már a magyar grind színtérnek. Velük karöltve jön a "röfögős, tuskó gore" a Sperm of mankind is. Nem utolsó sorban pedig "mulatózás kimaxolva avagy goregrind Felvidékről", az Enema Shower részéről.

Bővebb információt itt találsz, április 10-én találkozunk a Clitoris Fest második felvonásán, a budapesti Showbarlangban!

clitoris_fesztival.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr217212689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum