RockStation

Szemtől szemben r’n’r – itt az Audio Love Nation legújabb kislemeze

2015. március 19. - sunthatneversets

aln_foto2_by_kelemen_richard.jpg

Dinamikus, új kislemezzel jelentkezik a dögös garázs-rock zenét játszó Audio Love Nation, melynek dalait látványos szövegvideókkal mutatják be.  A most megjelent From the Front a soron következő nagylemezük része, első darabja a Point of View három részes kirakójának.

A budapesti vintage rock and roll banda immáron túl van 100. koncertjén, bemutatkoztak Csehországban, Németországban, Angliában, Ausztriában és Szerbiában is, most pedig három részes kislemez sorozattal mutatják be zenéjük minden oldalát.

A dalok szövege Jaro Mayda, a zenekar dobosának versei alapján születtek, melyek egy része a régebbi műveiből kerültek elő, míg másik felét a dalok hangulata alapján írta meg, Jávor Gergő énekes pedig dalszövegformába öntötte őket. A látványos szövegvideókat Kőrös János és Csepella Olivér, a Halisten stúdió alkotói készítették, Váradi Eszternek gyönyörű betűit felhasználva, míg a kislemez borítót – az előző Delta című nagylemezhez hasonlóan – Kohut András tervezte.

Az Audio Love Nation legközelebb illusztris társasággal, az olasz Zippoval, az amerikai Simeon Soul Chargerrel és a honi Shapat Terrorral lép fel, március 20-án, a RoHAM Bárban.

aln_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr687281907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum