RockStation

27 halott és több, mint 180 sérült egy bukaresti metálkoncerten

2015. október 31. - sunthatneversets

emergency-services_3488227b.jpg

Hatalmas robbanás rázta meg, majd pedig lángba borult tegnap késő este a bukaresti Colectiv klub, ahol közel 500 ember előtt éppen egy helyi metalzenekar, a Goodbye To Gravity tartotta lemezbemutató koncertjét. (Fotó: Inquam Photos/Reuters)

A klubhoz hat tűzoltóegység érkezett, 88 embert szállítottak kórházba. A helyszínen tartózkodó Costin Stucan újságíró és több szemtanú is arról számolt be, hogy valószínűleg a pirotechnika robbanhatott be, lángra kapott a belső burkolat és a plafon is. A klubból állítólag nagyon nehezen kijutni és sokan egymást taposták a kialakult pánikban. Az áldozatok többsége fiatal.

Update 1: Az áldozatok száma egyelőre nem emelkedett. 17 áldozatot még azonosítani sem tudtak. Sajnos akár több tucatnyian lehetnek válságos állapotban. Sk sérült súlyos égési sérüléseket szenvedett, légútjai megégtek, nem tud önállóan lélegezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318038190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum