RockStation

Queen Unplugged Project – Búcsúkoncert a Backstage Pubban

2015. november 01. - Árposz

qup.jpg

12 év, 150 koncert összesen 9 országban, több ezer koncertlátogató előtt...és most itt a búcsú ideje.

A 2004-ben alakult QUP sikerének kulcsa: egy különleges kombináció - Queen dalok, ahogy még sosem hallotta senki. Egyedi, letisztult, akusztikus verzióban,"tábortűz mellett", de mégis professzionálisan előadva.

A rengeteg hazai fellépés mellett több külföldi színpadon is sikerrel szerepeltek, 2007-ben óriási sikerrel koncerteztek Svájcban, a Freddie Mercury Memorial day-en. Ennek az elsöprő erejű koncertnek a következményeként pedig 2008-ban Angliában, a "UK Queen Convention"-ön léptek fel, 1500 ember, és jónéhány "híresség" előtt...

A Zenekar szeretettel vár mindenkit november 20-án este 19:00-tól a Városligeti fasoron található Backstage Pub-ban, utolsó magyarországi koncertjére, melyen a Banda pályafutásának átfogó felidézésével búcsúzik a honi közönségétől és barátaitól.

Az exkluzívnak bátran nevezhető rendezvényen utoljára csendülnek fel Queen dalok a Banda egyedi átiratában, akusztikus hangszerek kíséretében, úgy, ahogy mástól soha nem hallottátok, és vélhetően többé nem halljátok.
A belépő 1500 Ft, mely egy üdvözlő italt is tartalmaz. A Banda ezután útra kel, és elbúcsúzik leghűségesebb külhoni rajongóitól is. December 12-én Marosvásárhelyen, egy jótékonysági rendezvény keretében ad egy erdélyi-búcsúkoncertet.

The show must go on - without QUP................

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr818039476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum