RockStation

Hallgasd meg a Vinterblot teljes új albumát

2016. február 02. - sandroo

1779728_711738865513344_1936750918_n.jpgAzon gondolkodtam, amikor a következő formáció legújabb lemezét hallgattam, hogy anno azért könnyebb volt behatárolni egy bandát az adott származási országot tekintve. Lehetett sejteni, hogy nagyjából milyen muzsikában mozognak a zenekarok, ha megnéztük, hogy honnan származnak. Ma már erre egyáltalán nem lehet alapozni, itt van példának a dallamos death metalban utazó Vinterblot, akikről a név és a muzsikájuk hallatán, nagyjából valamelyik skandináv országra gondoltam.....Bukta-blues, mert egy olasz brigádról van szó, viszont a csizmaországi kompánia, ha lehet így fogalmazni elég autentikusan tolja az északi death metál talicskát. Csekk disz.

A 2008 tájékán alakult Vinterblot pár hete jelentette meg  második, Realms Of The Untold című nagylemezét. A nyolc tételt és egy bonus dalt tartalmazó pogány/viking/black/melodic (és még a bánat tudja, hogy milyen..) death album elég profi hangzással és szerintem igazán jól megírt nótákkal építkezik. Dallamos, kemény, hangulatos, igazából nem újították meg a stílust, de nem is ez volt a céljuk, gondolom én. A lényeg, hogy akik szeretik az Amon Amarth zenei világát, azoknak nagy eséllyel ez a banda és zenéje is tetszeni fog. A lemez amúgy a Nemeton Records forgalmazásában került napvilágra január 25-én. Katt a lejátszó gombra és tuti mellig érő szakállad lesz, mézsört vedelsz és te leszel az új jarl a családban, mire végighallgatod az albumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr88346262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum